TOP termékek

Szállítás, fizetés

Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

stratégiai társasjátékok

A stratégiai társasjátékok lényege röviden: előretervezés, a játékostársaink döntéseinek, lépéseinek figyelembe vétele, majd ezeket összegezve, átgondolva: cselekvés
Ebben a társasjáték kategóriában mindenki megtalálhatja a neki való játékot, gyerek és felnőtt egyaránt, legyen az kezdő, vagy már tapasztalt, rutinos, gémer játékos.

Többféle játékmódot is kipróbálhatunk, ha nem egymás ellen szeretnénk játszani, akkor a kooperatív stratégiai társasjátékok közül válasszunk, itt a cél, hogy közösen, összefogva egymással legyőzzük magát a JÁTÉKOT.

Léteznek úgynevezett történetvezérelt társasjátékok is, ahol egy meghatározott játékmenetet kell teljesítenünk, szintén együttműködve. 

 

Tovább

Rendelj kényelmesen, otthonodból a stratégiai társasjátékaink közül. Tanulmányozd a termékleírásokat,információkat, ha pedig kérdésed van, keress bátran, segítünk. Rendelésed átveheted személyesen is Nyugati pályaudvarnál lévő saját átvételi pontunkon, kérhetsz házhozszállítást, illetve csomagpontos átvételt is választhatsz, ilyenkor Te döntöd el, mikor veszed fel a csomagot. Jó vásárlást! Jó játékot!

Tovább