TOP termékek

Szállítás, fizetés

Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Társasjátékok gyerekeknek

2021.04.15 14:08
Társasjátékok gyerekeknek

A legnépszerűbb társasjátékok gyerekeknek

A gyerektársasjátékok legfontosabb tulajdonsága, hogy izgalmas, szórakoztató játékélményt nyújtva fejlesztik a gyerekek különböző képességeit, készségeit: a szövegértést, a türelmet, a logikát, a stratégiai gondolkodást, a térbeli látást, geometriai érzékelést, a megfigyelőképességet, memóriát, és a reflexeket is.

Elsőként három ismert, nagyon népszerű parti társasjátékcsaládot ajánlunk,mindegyik egyben fejlesztő játék is: a Cortex, a Grabolo, és a Dobble. Ezek a játékok a reflexeket, a megfigyelőképességet, memóriát, és a logikai képességeket fejlesztik. 

Logikai feledatok gyűjteménye a díjnyertes: Okos kertészEgyszerre rejt egyfős fejtörőket és társasjátékot az óvodásoknak, akiknek a feladat kezdetben egyszerűnek tűnik, virágokat kell elhelyezni a virágágyásba úgy, hogy a színek és formák jól illeszkedjenek. Ugyanakkor komolyabb feladványokat iskolásoknak, és családi társasjátékokat is.

A fagyit minden gyerek szereti, és ha megkapják a Go-go gelato társasjátékot, azt is imádni fogják. Ez egy ügyességi, gyorsasági családi társas. A játékosoknak a felcsapott kártya alapján kell minél gyorsabban elrendezniük a tölcséreket és a gombócokat.

Van egy nagyon egyedi, érdekes ajánlatunk is- rajzolni szerető, kreatív gyerekeknek készült az Once upon a Castle társasjáték, melyben egy kastélyt kell rajzolni, de nem akárhogy..előbb dobni kell egy dobókockával, és a kockán található ábrák mutatják meg, mit rajzolhatunk.

Alig van olyan gyerek, akit ne érdekelne a dinók világa. Nekik is készült társasjáték, több is, de a legújabb, " legmenőbb" mostanában a: Draftosaurus.   Építs egy Dínóparkot , és csalogass be minél több látogatót! Népesítsd be a legkülönfélébb dínókkal, őslényekkel, de ügyelj a biztonságra, nehogy elszabaduljanak.

Maradjunk még a dínóknál, kisebb gyerekeknek ajánljuk a : Dinó mentőakció társasjátékot. Négy kis dínót kell megmenteni, biztonságba helyezni.

Az 50 dinoszaurusz társasjátékkal  pedig a gyerekek játszva tanulhatnak meg érdekes információkat   a dinoszauruszokról! A kártyákon kvízkérdések vannak,ezeket kell megválaszolni. A játék kiváló ismeretterjesztő iskolásoknak és óvodásoknak egyaránt!

Következő ajánlatunk a  Concept Kids-Állatok. Ez a játék Concept társasjáték kooperatív változata, amely akár 4 éves kortól játszható. Használd a játéktábla képeit, hogy családtagjaid a lehető legtöbb állatot kitalálhassák,és nyerjétek meg közösen a játékot!

Az  Alias Junior ,  a bestseller Alias szókörülíró partijáték junior verziója. Pörgős, mókás kreatív beszédkészség fejlesztő játék.

Egy mókás oroszlános, jópofa játék, a díjnyertes: Leo. A játékosok kooperatívan, együttműködve segítik Leo-t az oroszlánt eljutni a fodrászhoz, mert bizony elég nagy már a sörénye. Útközben mindig megáll valahol, kicsit csevegni..na ezen a ponton szükség lesz egy kis memóriára, hogy tovább haladhasson.

Kisiskolás korosztálynak remek választás az oktató, ismeretterjesztő , állatos kvízjáték:  Lenyűgöző állatvilág 200 állatfaj 7 kontinensen!

Az Archelino egyszemélyes feladatmegoldó játék. A játékosnak 60, egyre nehezülő pályán kell a szabályoknak megfelelő módon elhelyezni a fából készült állatfigurákat. A logikai képességeket fejlesztő társasjáték.

Ki ne ismerné a három kismalac és a gonosz farkas meséjét? Most itt a lehetőség, hogy ne csak hallgasd, hanem el is játszd, és a malackák bőrébe bújva te is házat építs magadnak a Három kismalac társasjátékban.

Egy mindenki által jól ismert ügyességi játék: a Jenga .  A Janod Jenga egy olyan kreatív, fejlesztő játék gyermekek számára, mely a 2013-as évben elnyerte a Canadian Toy Testing Council díjat.

A  Mókás majmok társasjáték nem csak kedves figurákkal köti le a gyerekeket, hanem egy látványos, 3 dimenziós játéktáblával is. Pörgess a szerencsekerékkel, majd járj el aszerint: felteszel egy majmot a farkánál fogva a fára, vagy pörgetsz még egyszer.

További gyerekeknek való társasjátékokat találhatsz itt: https://tarsasjatekbazis.hu/gyerektarsasok

                                                 Vidám, derűs játékot kívánunk!