TOP termékek

Szállítás, fizetés

Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Társasjátékok 2 főre

2021.04.04 09:58
Társasjátékok 2 főre

A  legjobb társasjátékok két főre

Társasjáték vásárlás esetén az egyik legfontosabb adat amit figyelembe szoktunk venni, az a játékosok száma, vagyis hányan játszhatjuk a választott játékot. Gyakran kapunk megkereséseket ezzel kapcsolatban, sokan kérnek ajánlásokat két fős társasjátékokra, ezért most erre fókuszálunk, adunk pár tippet, mely játékokat ajánljuk páros játékra.

A  társasok igen nagy része 2- 4 főre van ajánlva, ezekből van a legnagyobb választék. Elsősorban stratégiai, kártya és logikai játékok között kell keresgélnünk, a parti játékok inkább nagyobb társaságoknak ajánlottak, és  minimum 3 főtől játszhatóak.

Elsőként egy könnyed kártyajátékot ajánlunk: Tea 2 főre.  Egyszerű játékszabályok, 10-30 perc játékidő, ha van szabad fél órátok, ezt érdemes elővenni.

                                                                                                                   

A következő játék, amit figyelmetekbe ajánlunk: Ketten a bűvös rengetegben  Ez egy kooperatív, tehát együttműködős páros kártyajáték, a cél az erdőből való kijutás. Kapcsolódó termék a: Bűvös rengeteg kártyajáték.

Veronába kalauzol el a harmadik táblás, inkább logikai párosjáték: A Verona twist  A játéktér Verona híres főtere, itt kell leleplezni a szerelmesek szökését... 

Az absztrakt stratégiai játékok legnépszerűbb tagjai: A Patchwork és a Patchwork téli kiadása. Ebben a játékban szövetmintát kell alkotnunk, de figyelnünk kell a gombokra, mintákra..az egyik legtöbbet keresett párosjáték.

Az állatbarátoknak is van ajánlatunk: A  Zooloretto duell . Állatkert igazgatókat személyesítünk meg, a célunk minél szebb,értékesebb állatkertet alkotni.

A sakk és a dámajáték vegyítve, ez a : Katarenga    A játékban minden bábu gyalog – mert nem a bábu formája dönti el, hogyan tud lépni, hanem a mező, amin áll... 

Hasonló táblás, lépegetős páros játék a Kamisado is. Itt tornyokat kell mozgatni, a lépéseinket az korlátozza, hogy milyen színű mező lép ellenfelünk.

A díjnyertes, állandó TOP listás Kingdomino kétfős változata: Kingdomino Duell

Gyerekeknek is tudunk ajánlani remek 1- 2 fős játékot: Katamino Family, logikai építős társasjáték.

A  Harry Potter rajongók sem maradnak páros játék nélkül, két varázslótanonc mérheti össze tudását egy párbaj keretében a : Harry Potter: Sötét varázsalatok kivédése játékban.

A legtöbb díjat nyert társasjáték, a 7 csoda kiegészítői között is találhatsz két fős verziót: a 7 csoda: Párbaj, és kiegészítője : a 7 csoda- Párbaj- Pantheon kiegészítő.

Szintén több díjat zsebelt be az egyik legnépszerűbb logikai, stratégiai társasjáték a : Hive. Itt a célunk, hogy bogarainkkal bekerítsük az ellenfelünk méhkirálynőjét. 

További társasjátékokat két főre találhatsz egy külön kategóriába összegyűjtve itt: tarsasjatekok-2-fore

Érdemes időnként újraolvasnod ezt a cikket, mert folyamatosan frissítjük, addig is: Jó játékot!