TOP termékek

Szállítás, fizetés

   RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKEINKET AKÁR MÁSNAP ÁTVEHETED SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONTUNKON A NYUGATINÁL! TÉRKÉP: itt

Kanagawa társasjáték

Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték
Kanagawa társasjáték

Kanagawa társasjáték

A japán vízfestészet csillaga, az őrült öreg festő, Hokusai mester iskolát alapított a Kanagawa prefektúrában. Bár tanítványokból nincs hiány, mégis csak egy lehet közöttük méltó arra, hogy Hokusai örökösének nevezze magát!

Legyen tiéd a legfelszereltebb műterem, és alkosd meg minden idők leggyönyörűbb festményét Bruno Cathala egyik 2016-os játékában. Ebbe a sorozat-gyűjtő társasjátékba számos olyan ötletet csempésztek, amitől egy abszolút egyedi játékélményben lesz része minden játékosnak!

Ha a játékmenet mellett a vizuális megjelenítés is fontos számodra, akkor ez a gyönyörű játék különösen ajánlott neked! A tradicionális japán hangulatról nemcsak a stílusában hű festmény kártyák, de a bambusz központi tábla és a tündéri ecset figurák is gondoskodnak.

korosztály :
10 éves kortól
játékosok száma :
2-4 fő
játékidő :
30-45 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
RAKTÁRON VAN!
Kiemelten ajánlott termék
7 890 Ft

Adatok

szállítási idő
2-4 nap
Gyártó
IELLO
Cikkszám
51403

játékbemutató video

értékelések

Nagyon szép a grafikája, igényes alkotóelemekkel. Kell benne stratégiázni, de nem túlgondolós szerencsére. Hangulatos játék, tematikában erős. Végre egy játék, aminek nem gigászi a doboza. : )


A játék élvezetes és taktikus, de emellett könnyen tanulható. Továbbá rendkívül szépek a végeredményként elkészülő festmények. Relatíve alacsony áron egy jó minőségű, és szórakoztató játék tulajdonosa lehet az ember.


Imádom a rajzolást, a művészeteket, éppen ezért nagyon megtetszett ez a társasjáték. Itt az oldalon végig böngésztem a képeket, és láttam, hogy ez a játék grafikailag is nagyon rendben van! Azontúl, hogy a témája is közel áll hozzám, a játék maga szórakoztató, izgalmas. Csillagos ötös nálam! :)