TOP termékek

Szállítás, fizetés

   RAKTÁRON LÉVŐ TERMÉKEINKET AKÁR MÁSNAP ÁTVEHETED SZEMÉLYES ÁTVÉTELI PONTUNKON A NYUGATINÁL! TÉRKÉP: itt

Pontsaláta társasjáték

Pontsaláta társasjáték
Pontsaláta társasjáték
Pontsaláta társasjáték
Pontsaláta társasjáték
-5%

Pontsaláta társasjáték

A Pontsaláta egy úgynevezett draftolós kártyajáték 2-6 játékos számára. A játékosok minden körben egyre tovább és tovább bővítik a zöldségsalátájukat, és pontkártyákat gyűjtenek a lehető legmagasabb pontszám reményében.
A dobozban 108 kétoldalú kártyát találsz, az egyik oldalán zöldségek (6 különböző féle: káposzta, répa, saláta, hagyma, paprika és paradicsom), a másik oldalán pedig pontszerzési feltételek szerepelnek.
Bővebben
korosztály :
8 éves kortól
játékosok száma :
2-5 fő
játékidő :
30-60 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
RAKTÁRON VAN!
3 790 Ft
3 590 Ft
Kezdete: 2021.02.27   A készlet erejéig!

Részletek

Hogyan játszd?

A játék elején a kártyákat 3 egyenlő méretű, a pontkártya oldalukkal felfelé néző paklira osztjuk véletlenszerűen - ezek lesznek a pontkártya húzópaklik.
Ezután mindegyik pakli alá felfordítunk abból 2-2 lapot. Ez az összesen hat kártya alkotja a zöldségpiacot.
A játékosok a saját körükben felhúznak egy pontkártyát vagy két zöldségkártyát, majd maguk elé helyezik azokat.
A megüresedett zöldségpiaci helyeket azonnal töltsétek fel, és folytassátok a játékot egészen addig, amíg az összes kártya el nem fogy mind a pontpakliból, mind a zöldségpiacról.
Egy fontos, választható akció: a játékosok átfordíthatják egy már megszerzett pontkártyájukat zöldséggé (ezt később már nem lehet visszafordítani).
A pontkártyákon 108 különböző pontszerzési feltétel található. Egyes pontkártyák csak egy-egy zöldségfajtának pontértéket, mások három zöldséget engednek pontozni, és vannak olyanok, melyek a zöldségkombinációkat jutalmazzák, illetve akadnak különleges szabályok is.

A játék pörgős, izgalmas. Szabályai egyszerűek, mégis ügyesen kell taktikáznod ahhoz, hogy győztesen kerülj ki a salátacsatából!

Adatok

szállítási idő
2-4 nap
Gyártó
AEG
Cikkszám
PNTSLDHU

játékbemutató video