TOP termékek

Szállítás, fizetés

Szűrés

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Metro társasjáték

Metro társasjáték

Metro társasjáték

A kerettörténet az 1800-as évek végének Párizsába kalauzol bennünket, amikor megkezdődött a metró építés. A játékosok ennek az építkezésnek a részesei. A megépített földalatti vasút hosszától, valamint az összekötött állomásoktól függően ezért győzelmi pontokat gyűjtenek.

játékszabály: Metro_RULES_HU.pdf

 


 

Bővebben
korosztály :
8 éves kortól
játékosok száma :
2-6 fő
játékidő :
45-90 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
13 190 Ft
Részletek
A játéktábla 8x8-as négyzetrácsos felépítésű. Ebből 60 mezőre lehet lerakni a vasútvonalat jelző lapocskákat. A tábla mentén oldalanként 8 állomás található, melyek egyszerre kiindulópontjai és végállomásai a metrónak; a tábla középső nagy négyzete különleges állomás, a városközpontot jelképezi és kizárólag végállomásként használható.
Nagyon könnyű, gyors játék, még tapasztalatlan játékosnak is nagyon megfelelő, sőt szórakoztató. Sok az interakció a játékosok között. Annak lehetősége, hogy az ellenfelek vonalait eltéríthetjük, vagy lezárhatjuk mielőtt túl sok győzelmi pontot gyűjtenének is jó példája annak, milyen magas szintű a versengés ebben a játékban. A szabályok érthetőek, és jók az összetevők. Egyszerű, de szép. Ezen kívül a nyelv sem okozhat problémát, mivel semmi sincs a vágánylapokra és a táblára nyomtatva.
Adatok, Szállítási információk
szállítási idő
2-4 munkanap
ean
9001890801891
Gyártó, Kiadó
Queen Games
személyes átvétel
a Nyugatinál, a Teréz krt 58. Hétfő-Péntek- 12.00-19.00-ig
játékmechanizmus
Lapka-elhelyezés, Útépítés,
Cikkszám
519-182
játékbemutató video

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!