AKCIÓS TERMÉKEINK

Szállítás, fizetés

Társasjáték - Elevenség - Animouv

Elevenseg-Animouv
Elevenseg-Animouv
Elevenseg-Animouv
Elevenseg-Animouv

Társasjáték - Elevenség - Animouv

Animouv (Elevenség) egy szuper stratégiai társasjáték a Djeco-tól.
Nem olyan egyszerű úgy sort kialakítani, hogy más malmára ne hajtsd a vizet. Kemény stratégiát és okos lépéseket kell bevetned!
A játék célja, hogy a legtöbb Állatkártyát megszerezd!
Ehhez át kell juttatnod a állatkorongokat a táblán a számodra megfelelő helyre, hogy ugyanazt a sort kapd, mint amit a kártyádon látsz.
Előkészületek: Keverd meg a kártyákat és adj minden játékosnak kettőt! Ezek a kártyák jelzik, hogy melyik 3 állatnak kell sort alkotni a játéktáblán. A pakliból megmaradt kártyákat képpel lefelé helyezd az asztal közepére egy húzópaklit alkotva! Majd a12 állatkorongot véletlenszerűen tedd fel a táblára, úgy, hogy a tábla négy sarkából 3 üresen álljon!
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd és órajárás szerint kell haladnotok. Amikor sorra kerülsz, lelépheted egy koronggal a következő lépések egyikét:
- léphetsz egy szabad szomszédos mezőre (átlóban, vízszintesen, függőlgesen)vagy- átugorhatsz egy vagy akár több másik korongot (átlóban, vízszintesen, függőlgesen).
A korong ugorhat mindaddig, amíg nincs üres mező a között a mező között, ahonnan elindul, és amit éppenátugrik. Az átugrott állat(ok) mögött kell lennie egy üres mezőnek, hogy a korong oda érkezhessen. Egy korongegymás után több ugrást is elvégezhet.
Ha sikerül a kártyádon látható állatok közül hármat egy sorba állítanod, felmutatod a kártyát, majd tedd le magad elé. Ezt a kártyát megnyerted.
Ne feledd: Az állatokat bármilyen sorrendben sorakoztathatod, de egyenes vonalban kell állniuk (hosszában, széltében, vagy átlósan), és nem lehet köztük se másik állat, se üres mező!
Ezután húzz egy új lapot, hogy megint kettő legyen a kezedben, majd jön a következő játékos!
Ha a lépésed végén egy másik játékos lapján látható sorrendet állítasz fel, annak a játékosnak nem kell megvárnia, amíg ő következik. Rögtön bemutathatja a lapját, és ezzel nyer is egy pontot, azaz megnyeri a kártyát, amit a kezében lévő lapokból Te épp véletlenül összehoztál. Ezután húz egy lapot, a játék pedigfolytatódik a normál rendben.
Az a játékos nyeri a játékot, aki elsőként szerez nyolc kártyát.
A játék tartalma: 1 db tábla, 12 db állatkorong, 48 db feladatkártya.
7 éves kortól ajánlott 2-4 fő részére, átlagos játékidő 20 perc.

 

korosztály :
7 éves kortól
játékosok száma :
2-4 fő
játékidő :
10-30 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
5 490 Ft

Adatok

szállítási idő
3-5 nap
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ08446

Rendelés átvételi lehetőségek

 GLS házhozszállítás és csomagpontok: max. 4 munkanap- 1190,-Ft ( utánvét: 290,-Ft )
Csomagküldő.hu- csomagpontok: max. 4 munkanap- 750,-Ft ( utánvét: 290,-Ft )
Személyes átvétel: Nyugatinál- Teréz krt.58. Borháló üzlet Hétfő-Péntek: 12.00-19.00-ig