TOP termékek

Szállítás, fizetés

   Személyes átvételi pontunk a BORHÁLÓ üzlet továbbra is zavartalanul nyitva van  a korlátozások alatt is ! Teréz krt.58. -Nyugatinál TÉRKÉP:  itt     nyitva: hétfő-péntek: 12.00-19.00-ig

Camel Up 2.0 társasjáték

Camel Up 2.0  társasjáték
Camel Up 2.0  társasjáték
Camel Up 2.0  társasjáték
Camel Up 2.0  társasjáték

Camel Up 2.0 társasjáték

A Camel Up társasjáték 2014-ben az év társasjátéka lett Németországban, jogosan, hiszen minden idők legőrültebb tevefuttatását élhetjük át .

A fürge és a nyüzüge tevék egymás nyakára hághatnak, a piramisok a fejük tetejére állhatnak! Legyél részese ennek a fergeteges versenynek és fogadj a fürge tevékre! A játék megnyeréséhet szerencsére, de legfőképpen jó időzítésre lesz szükséged, hogy a győztes tevét te válaszd ki. Ennek a látványnak az egyiptomi gazdagok sem tudnak ellenállni, akár a sivatag közepére is eljönnek, hogy szem és fültanúi legyenek! Nem csak a verseny, de a versenyen megköthető fogadások izgalma és a megszerezhető aranyérmék is csábítják a résztvevőket!

Kezdődjön hát a tevefuttatás, állj rajthoz, fogadj titokban, száguldj a versenypályán! Ha másképp nem elérhető a győzelem, hát ugorj át egy másik teve hátára és nyerd meg a versenyt. Csomagolási méretek: 30 x 30 x 7 cm.

korosztály :
8 éves kortól
játékosok száma :
2-8 fő
játékidő :
45-60 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
14 890 Ft
Sajnos elfogyott, beszerzésre vár.

Adatok

szállítási idő
2-4 nap
Gyártó
Piatnik
Cikkszám
PIA34659

játékbemutató video