AKCIÓS TERMÉKEINK

Szállítás, fizetés

Brúnó budapesten

Brúnó budapesten
Brúnó budapesten
Brúnó budapesten
Brúnó budapesten
-6%

Brúnó budapesten

A Városnézés társasjáték négy nagyméretű táblán mutatja be Budapestet az óvodás, kisiskolás korosztálynak. A négy különböző nehézségű és tematikájú játék között a legkisebb, és a már olvasni tudók is találnak koruknak megfelelőt. A játék végigkalauzolja a fővároson a budapestieket és a nem budapestieket egyaránt. A Brúno Budapesten társasjáték 4 különböző játékot tartalmaz, amelyek a a Brúnó Budapesten című könyvsorozathoz kapcsolódnak. A szabályok egyszerűek és jól követhetők mind a 4 játékban, és átlagosan 15-20 perc alatt lejátszhatóak. Bartos Erika rajzai leegyszerűsítve mégis tökéletesen felismerhetően ismertetik meg a gyerekeket Budapest híres épületeivel, köztereivel. A közlekedést és a közlekedési eszközöket kedvelő gyermekeknek is kedvez a játék.
A színkockával játszható járműves játék a legkisebbek számára is könnyű: az nyer, aki először összegyűjti a hat járművet.
A második tábla egy klasszikus társas, ahol az lesz a győztes, aki elsőként eljut Vajdahunyad várától az Erzsébet-kilátóig.
A harmadik játékban a főváros határán kell körbemennünk, és az azt körülvevő települések és a térképén elhelyezett épületrajzok és a kerületek számai-határvonalai segítenek megismerni fővárosunkat. A negyedik, válaszolgatós tábla pedig Budapest ismeretére épít. A játék 3-10 éveseknek ajánlott. 2-től 8 játékosig játszható. 1. Jármű gyűjtögetés A játékot legfeljebb négyen lehet játszani. Mindenki választ egyet a tábla sarkán látható szereplők közül: Brúnó, Orsi, Géza papa, vagy Gerda mama. Mindenki kap 6 korongot: egy buszt, egy trolit, egy villamost, egy HÉV-et, egy metrót, és egy hajót.

 

korosztály :
6 éves kortól
játékosok száma :
2-8 fő
játékidő :
20-40 perc
nehézségi szint :
egyszerű
További adatok
RAKTÁRON VAN!
9 490 Ft
8 890 Ft
Kezdete: 2021.04.27   A készlet erejéig!

Adatok

szállítási idő
3-5 nap
Gyártó
KELLERMAYER
Cikkszám
713526

Rendelés átvételi lehetőségek

 GLS házhozszállítás és csomagpontok: max. 4 munkanap- 1190,-Ft ( utánvét: 290,-Ft )
Csomagküldő.hu- csomagpontok: max. 4 munkanap- 750,-Ft ( utánvét: 290,-Ft )
Személyes átvétel: Nyugatinál- Teréz krt.58. Borháló üzlet Hétfő-Péntek: 12.00-19.00-ig